Δημιουργώντας Σεξουαλική Ένταση: πιο απλό απ’ όσο φαντάζεσαι

Έχεις ξεκινήσει να μιλάς με τ@ partener, που σου αρέσει και η επικοινωνία πάει πολύ καλά. Ωστόσο, θα χρειαστεί σταδιακά να δημιουργηθεί σεξουαλική ένταση μεταξύ σας, προκειμένου να προχωρήσει κι άλλο η γνωριμία. Κι αυτό φυσικά εφόσον ενδιαφέρεστε και οι δύο για κάτι τέτοιο.

Πως γίνεται αυτό όμως;

Πρώτα απ’ όλα, θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσουμε δύο βασικά σημεία, τα οποία είναι και τα «συστατικά» για την δημιουργία Σεξουαλικής Έντασης ανάμεσά σας:

#1 Προθέσεις

Πιθανώς να μην θέλεις το φλερτ να καταλήξει στην μαγική ατάκα «σε βλέπω φιλικά».

Για να ΜΗΝ συμβεί αυτό, θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις όχι μόνο από την αρχή, αλλά να εκφράζεις τις προθέσεις σου με σεβασμό (θα δούμε παρακάτω τους τρόπους) κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας σας.

Για παράδειγμα, μπορείς να πεις από τα πρώτα λεπτά ότι σου άρεσε, ότι τ@ βρίσκεις ελκυστικ@, ότι σου κίνησε την περιέργεια ή οτιδήποτε άλλο και γι’ αυτό θέλεις να τον/ην/ο γνωρίσεις.

Ένα ξεκάθαρο και ειλικρινές μήνυμα θα εκτιμηθεί πολύ περισσότερο ακόμα κι αν τα πράγματα δεν καταλήξουν απαραίτητα εκεί που θέλουμε, σίγουρα θα ανεβάσεις την διάθεση στο άλλο πρόσωπο και το λιγότερο είναι να σ’ ευχαριστήσει κιόλας.

Από την άλλη πλευρά, αν υπάρχει θετικό κλίμα και εκφράζεις το ενδιαφέρον σου με τον κατάλληλο τρόπο και χωρίς να προσβάλλεις, είναι πιθανότερο να ανταλλάξετε τηλέφωνα και να κανονίσετε το πρώτο σας ραντεβού.

Όπως, και να ‘χει όμως, και στις δύο περιπτώσεις, είναι σημαντικό να αισθάνεσαι ικανοποιημένος με τον εαυτό σου καθώς και με τον τρόπο, που εκφράζεις αυτό που θέλεις.

Ωστόσο, το θέμα σεξ στο πρώτο ραντεβού αποτελεί ένα από τα ιδανικά θέματα συζήτησης, μιας και στο άτομο με το οποίο έχεις βγει, αρέσεις οπότε είναι κάτι, που υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού του.

#2 Χτίσε σεξουαλική ένταση

Το να προτείνεις να ανταλλάξετε τηλέφωνα για να βρεθείτε ξανά και να γνωριστείτε καλύτερα αποτελεί έναν ιδανικό τρόπο για να ολοκληρώσεις (λεκτικά) τις προθέσεις σου.

Ωστόσο, αν έχεις ξεκινήσει ήδη να ασχολείσαι με το θέμα του φλερτ, θα γνωρίζεις ότι το 93% της επικοινωνίας μας είναι κατά βάση μη λεκτική.

Πάμε να δούμε, λοιπόν τους τρόπους με τους οποίους δείχνουμε σεξουαλικό ενδιαφέρον και δημιουργούμε σεξουαλική ένταση.,

Eye Contact – Οπτική Επαφή


Από την αρχή της προσέγγισης είναι σημαντικό να κοιτάμε το άλλο άτομο στα μάτια. Είναι ο πρώτος και ο πιο εύκολος τρόπος, για να δημιουργήσεις σταδιακά ένα σεξουαλικό πλαίσιο και να ανεβάσεις την σεξουαλική ένταση.

Φυσικά, όχι να κοιτάς με γουρλωμένα μάτια ή με την έκφραση «τώρα θα σε …» . Όμως, η έντονη οπτική επαφή δείχνει τρία σημαντικά πράγματα:

  • Δυναμισμό
  • Ότι αισθάνεσαι άνετα με την παρουσία του άλλου ατόμου
  • Δεν φοβάσαι να δείξεις ότι σου αρέσει

Άγγιγμα με σεβασμό

Το άγγιγμα αποτελεί τον πιο δύσκολο, αλλά και τον πιο σίγουρο τρόπο για να αποφύγεις την φιλική ζώνη.

Ωστόσο, θα χρειαστεί να διαχωρίσουμε τον χώρο, στον οποίο βρίσκεστε:

Αρχικά το άγγιγμα είναι στα πλαίσια της κοινωνικής ζωής: Ξεκινάς από τις πιο «κρύες» περιοχές, όπως είναι ο βραχίονας / μπράτσο, ο πήχης και η εξωτερική πλευρά του ώμου, όταν πείτε μεταξύ σας κάτι αστείο, γελάσετε και αρχίσουν να πέφτουν οι άμυνες.

Στη συνέχεια, όσο προχωράει η επικοινωνία το άγγιγμα-χάδι στον καρπό και στην εσωτερική πλευρά της παλάμης (από τις πιο ερωτογενείς ζώνες του ανθρώπινου σώματος) δημιουργεί ένα ερωτικό κλίμα με παιχνιδιάρικη διάθεση.

Τέλος, η αγκαλιά και το άγγιγμα στη μέση αποτελεί έναν από τους ιδανικότερους τρόπους σωματικής κλιμάκωσης, εφόσον νιώθετε και οι δύο άνετα με αυτό.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να μην «γραπώνεις» το άλλο άτομο, ειδικά στην αρχή, διότι μ’ αυτόν τον τρόπο ασκείς πίεση και παραβιάζεις τα όρια του. Άγγιζε για λίγα δευτερόλεπτα και έπειτα επανέλαβε το. Το άγγιγμα έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει πολύ καλύτερα ένα συναισθηματικό μήνυμα και παράλληλα αυξάνει την οικειότητα μεταξύ σας.

Έκφρασε, λοιπόν το ενδιαφέρον σου, κοίταξε το πρόσωπο, που σ’ ενδιαφέρει στα μάτια και άγγιζέ το με σεβασμό και εφόσον θέλει, και θα επιτύχεις έτσι τα μέγιστα αποτελέσματα στο φλερτ και την επικοινωνία σας χτίζοντας την σεξουαλική ένταση ακόμα και για «αργότερα».

Scroll to Top

Κλείσε μία δωρεάν αναγνωστική κλήση