6+ 1 Συμβουλές για μια την πρώτη βραδιά στο σπίτι σου

Έχετε βγει το ραντεβού σας, περάσατε όμορφα και ίσως να νιώθετε ότι θα θέλατε να έρθετε πιο κοντά. Μπορεί να κάνετε μία βόλτα με το αυτοκίνητο ή με τα πόδια και σιγά- σιγά να πάρετε τον δρόμο για το σπίτι.

Σίγουρα δεν θα ήθελες, όταν μπει σπίτι σου και να αλλάξει γνώμη 
για σένα και ψάχνοντας την έξοδο κινδύνου, από την μυρωδιά ή την ακαταστασία. Άρα είναι πολύ βασικό να έχεις προετοιμάσει τον χώρο σου κατάλληλα, ώστε μπαίνοντας σε αυτόν ο/η partener να αποκτήσει μία καλή εντύπωση και να νιώσει άνετα. Πριν πάμε όμως σε αυτό, ας ξεκαθαρίσουμε κάτι σημαντικό:

Mην ξεχνάς την ατομική σου καθαριότητα, όχι μόνο για το σεξ αλλά και για την γενικότερη υγεία σου. Το να είσαι καθαρός, πέρα από το γεγονός ότι είναι θέμα αυτοσεβασμού, έχει επίδραση και στην εντύπωση που δίνεις.
Δεν θα προσέγγιζες το άτομο, που σου αρέσει, αν το στόμα σου μύριζε σκόρδο από χιλιόμετρα.

Σκέψου λοιπόν πόσο πιο σημαντικό είναι τώρα, που είστε στο χώρο σου (και που θα φιληθείτε -αν δεν το έχετε ήδη κάνει) και πρόκειται να έρθετε σε πιο στενή επαφή.
Συνεπώς, πριν βγείτε ραντεβού ή έρθει σπίτι σου, θα πρέπει να
έχεις φροντίσει να:

#1 Έχεις έναν καθαρό και τακτοποιημένο χώρο

Αρκεί ένα μικρό καθάρισμα, πριν από την έξοδό σου.

Όπως, η ατομική καθαριότητα, έτσι και η σπιτική είναι θέμα υγείας και σεβασμού. Σίγουρα θα υπάρχουν στιγμές στη ζωή σου, που δεν θα μπορείς να αφιερώσεις όλο το χρόνο, που θέλεις για να καθαρίσεις το σπίτι σου. Ωστόσο, κάτι που θα σε βοηθήσει, ώστε να μην χρειάζεται να τρέχεις να συγυρίσεις όλο το σπίτι τελευταία στιγμή, είναι το να κάνεις κάτι μικρό κάθε μέρα, όπως για παράδειγμα ένα πεντάλεπτο συμμάζεμα.

Επίσης, από τους σημαντικότερους χώρους είναι το μπάνιο σου και ιδιαίτερα η τουαλέτα. Αν έρθει η γυναίκα σπίτι σου κατά 90% θα την επισκεφθεί και μάλιστα, προτού προχωρήσετε ερωτικά είναι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το πρώτο μέρος που θα μπει μέσα. Οπότε, φρόντισε να χρησιμοποιήσεις καθαριστικό τουαλέτας και γενικότερα να είναι όσο πιο καθαρή γίνεται.

#2 Όλα στην ώρα τους

Δεν χρειάζεται με το που μπει σπίτι σου να την οδηγήσεις κατ’ ευθείαν στο κρεβάτι- άσε που αυτό μπορεί να προκαλέσει άγχος σ’ έναν ή και στους δύο και να μην γίνει η πράξη-  το πιθανότερο είναι να θέλει να εξοικειωθεί όμως πρώτα με τον χώρο.

Οπότε, αν έχεις μεγάλο σπίτι μπορείς να της το δείξεις, ακόμα όμως κι αν δεν έχεις: μια μικρή ξενάγηση και το να δείξεις για παράδειγμα μια προσωπική συλλογή (φωτογραφίες ή οτιδήποτε άλλο έχεις) και ξεκινήσεις έπειτα να ετοιμάζεις το ποτό σας- είναι μια πολύ καλή αρχή.

Έτσι αυξάνεις την οικειότητα μεταξύ σας και μειώνεις την «απόσταση».

#3 Αναδείξεις την προσωπικότητά σου

Η διακόσμηση του σπιτιού σου είναι κομμάτι ίσως και καθρέπτης του χαρακτήρα σου. Από το τι βιβλία διαβάζεις μέχρι και τον πίνακα που έχεις στον τοίχο σου, όλα δίνουν στοιχεία για την προσωπικότητα σου και είναι από τα πρώτα πράγματα που θα προσέξει μόλις μπει μέσα. Φρόντισε λοιπόν, η διακόσμηση σου να σε εκφράζει.

Αν για παράδειγμα, σου αρέσουν τα ταξίδια, μπορείς να έχεις φωτογραφίες σου από αυτά- μιας και θα αναδείξουν τα ενδιαφέροντά σου.

#4 Η θερμοκρασία είναι Must

Αν κάνει αρκετό κρύο έξω, φρόντισε να ζεστάνεις γρήγορα και κατάλληλα τον χώρο, ώστε να μπορέσει να αισθανθεί πιο άνετα και να χαλαρώσει. Αντίστοιχα για το καλοκαίρι το air-condition.

Ακόμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις πριν φύγεις από το σπίτι ένα αποσμητικό χώρου ή να έχεις κάψει και ένα αιθέριο έλαιο, ώστε να υπάρχει ένα ευχάριστο άρωμα στην ατμόσφαιρα, όταν επιστρέψετε.

#5 Πρόσφερέ της

Διάλεξε ένα ποτό, που σου αρέσει και όταν μπείτε σπίτι σου, πρότεινες της να πιείτε κάτι. Ένα ποτήρι θα βοηθήσει να χαλαρώσετε και να έρθετε ακόμα πιο κοντά.

Μπορείς φυσικά, να την έχεις ρωτήσει και νωρίτερα τι ποτό της αρέσει, ώστε να γνωρίζεις ή ακόμα καλύτερα να παίξεις με την φαντασία της.

#6 H κατάλληλη Playlist

Το να ψάχνεις να βάλεις τραγούδι εκείνη τη στιγμή, μόνο άγχος μπορεί να σου προκαλέσει. Φτιάξε εξ’ αρχής μια Playlist, η οποία θα σου αρέσει και θα σε χαλαρώνει.

#7 Μείωσε τον φωτισμό

Αφού χαλαρώσετε με το ποτό, θα ήταν καλό να χαλαρώσεις αντίστοιχα και την ατμόσφαιρα. Ένα φωτιστικό δαπέδου, θα δώσει μια πιο ερωτική νότα και σε συνδυασμό με μία κρέμα σώματος- αν θέλεις να της κάνεις μασάζ – θα δημιουργήσεις μία αξέχαστη ερωτική εμπειρία.

Scroll to Top

Κλείσε μία δωρεάν αναγνωστική κλήση